Якщо заготовку нагрівають та повільно охолоджують разом з піччю, то це…
|
||||||||||||
| ||||||||||||
Для чого призначений технічний рисунок? |
||||||||||||
| ||||||||||||
З якою метою проводять відпускання загартованих виробів? |
||||||||||||
| ||||||||||||
Якщо заготовку нагрівають та швидко охолоджують у воді, то це… |
||||||||||||
| ||||||||||||
В якому середовищу охолоджують заготовку під час нормалізації? |
||||||||||||
| ||||||||||||
Як називають показане на фото пристосування? |
||||||||||||
| ||||||||||||
Як називають робоче місце для обробки металів ручним способом? |
||||||||||||
| ||||||||||||
Який вид зображення ви бачите на малюнку? |
||||||||||||
| ||||||||||||
До яких сталей відносять наступну марку сталі: 38Х2МЮ?
|
||||||||||||
| ||||||||||||
З якою метою проводять термічну обробку сталі? |
||||||||||||
| ||||||||||||
Як називають обладнання для нагрівання заготовок та виробів під час термічної обробки? |
||||||||||||
| ||||||||||||
Встановіть відповідність між маркою сталі та групою сталі, до якої вона відноситься. |
||||||||||||
|
||||||||||||
Авторизація
Всього тестiв: 1222
Тренувальних: 194